Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springer

jag springer och springer
utan att vända mig om
snart springer sig benen
helt av sig självt

jag snubblar och faller
jag snubblar igen
snart värker hela benen
av stenar i knän

det är inget som
slår där inuti
som en dröm utan
något rikigt slut




Fri vers av akfjont
Läst 185 gånger
Publicerad 2012-04-03 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

akfjont