Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eufori

Eufori

känslan vibrerar högt

skapar ett leende

känslan går inte att sudda bort

den bara

finns

är

 

inbjuder
till
ett deltagande

 

kom

 

jag vill att du deltar




Fri vers av SagaArt VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-03 19:20



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Fin
hjärtans
fin
2012-04-04

  Frökenfanny
Underbar text, sprider glädje!
2012-04-04

    ej medlem längre
Javisst det är en fröjd!
2012-04-04

  thyra
Tjusigt!
2012-04-03

  issac.a.m
Helt Underbart....
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP