Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här jävla världen.


Den här jävla världen.
Vi lever i den och säger att vi har det bra.
Men hur kan man ha det så bra när andra lider.
Hur kan man komma och gråta över små saker när
andra har det så mycket värre men ändå står emot.
Den här jävla världen.

Man måste hitta dem.
De som finns där ute och som kan hjälpa.
Det kommer ta tid och längtan kommer att växa.
Längtan efter att få hålla om.
Längtan efter att få leva igen.
Att få vara något och någon.
Att få älska denna jävla världen.




Fri vers av Julius Larsson
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-03 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tjäna Herren!
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Julius Larsson
Julius Larsson