Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal dikt jag skrev i gymnasiet


kvällens medicin

Rödvin var kvällens höjdpunkt.
Vännerna försvann,
ingen elektronisk kontakt.
Allting blev snurrigt,
ensamheten var bara förnamnet.
Den elektriska stöten,
Träffade min kropp.
Besegrade ensamheten,
Kroppen rörde sig,
i takt med den bästa musiken.
Spelade ingen roll var man var,
hur snurrigt det var,
rödvin som spred sig,
Dans löste allt.




Fri vers av Setare Lavasani
Läst 207 gånger
Publicerad 2012-04-03 23:19



Bookmark and Share


    Suicide
Mycket fint skrivet.
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Setare Lavasani
Setare Lavasani