Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett förkortat liv

Början var glädje,
Huvudet var förvirrad.
Sorg från andra,
Men hjärtan från mitt kött och blod.
Hopp om att allt ska lysa
Byter miljö och får oslipade diamanter.
Får nya knutar att knyta upp,
Med känslor fastnar rakt i ryggmärgen.
Alltid formar sig efter sin bakgrund.
Man stöter på knutar,
Knyter sin egen knut.
Mitt liv är som ett slingrande rep.




Fri vers av Setare Lavasani
Läst 221 gånger
Publicerad 2012-04-03 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Setare Lavasani
Setare Lavasani