Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Miriamin


Margareta Karlsson

Utan sömnrus i Margaretas säng
betraktar hon mig likt Dionyssos dräng,
hon ber mig skörda de som lämnats i träda
- att Särimners ängar beträda!




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-04 11:12



Bookmark and Share


  Songbird VIP
Formen spikas härmed och går till Historiens Historia ;)
Sabrerar och tänker förnöjsamt...hm...vilken läromästare!
Ruskigt Bra!
2012-04-04

  cilax VIP
snyggt
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller