Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt hela världen få se ditt vackra leende.

Ångesten greppar tag
Jag får ingen luft
Madrömmar tar ifrån mig den kraft jag aldrig haft
Kramper i hela kroppen
Panik
Sätter mig ner på marken
Låter dom kolla på
Låter folk tro
Men sanningen är att jag saknar min andra halva
Personen som alltid fick mig att le, slogs för min skull
Läste godnattsagor för mig när jag inte kunde sova, tröstade mig när någonting var fel
Så många gånger som du stått upp för min skull
Men jag minns också dom stunderna allting var mindre bra
Under min barndom, du försökte flera gånger, att ta ditt liv
Kanske förstod jag redan då, ja, jo det gjorde jag nog
Vem ska sova med mig inatt?
Jag fick aldrig något svar
Alla frågor folk ställer
Jag bara stirrar
Jag kan inte tänka klart
Jag gjorde allt för min syster
Men jag dög inte
Det kommer ta tid, innan jag förstår
att du faktiskt valde att lämna mig.

Skin, skin
som den sol du är
Låt hela världen få se ditt vackra leende.




Fri vers av Jenny T Holmlycke
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-05 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny T Holmlycke
Jenny T Holmlycke