Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla stora syster

Fönsterbläcket är kallt nu, envisas med att sitta ihopkrupen med en cigg i handen ändå.

Det har gått så lång tid nu. Många veckor. Dagar. Minuter, sekunder.
Jag har ingen aning om vilken dag det är. Jag vet bara att fönsterbläcket är kallt.
Jag fryser.
Min dagbok och en kopp te, ditt namn på mobilens display.
Vågar ej svara.

Jag har ingen syster mer.
Känner ingenting.
Jag fryser.




Fri vers (Fri form) av Jenny T Holmlycke
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-20 00:04



Bookmark and Share


  Änglaögon
Berörande.
2016-01-20

  Maud Louise
Din text berör! Känner igen sorgen o saknaden.
2016-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Jenny T Holmlycke
Jenny T Holmlycke