Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångestframkallande

Tårar faller
jag vet inte längre varför
Så tomt
inuti mig ekar det tomrum
Fängslad
så jävla fast

Fyll mig med liv
älska mig
den jag är




Fri vers (Fri form) av Jenny T Holmlycke
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-05-07 22:33



Bookmark and Share


    kivu
Tungt och vackert.
2013-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Jenny T Holmlycke
Jenny T Holmlycke