Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkten

den lokala ursäkten
hostar förläget
inför den större sanningen

smiter undan förvirrad
byter plats
med önskedrömmen

som ett brev på posten
anländer tjugoett år för sent
precis i tid
före middagen

den lokala sanningen
blir en större ursäkt
för att slippa




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-05 11:58



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
JAJAMEN, DÄR SATTE DU HUVET PÅ SPIKEN, FLERA GÅNGER OM!;=)
2012-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson