Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var finner jag väl själar att respektera? Var finner jag väl en som flera vänner? Eller hur? Genom att själv vara en vän? Genom att själv respektera andra?


Trädgårdsmästeri kan vara konsten att vilja gott






Nedsvärtande fördomar
förutfattade meningar
vilka trevar sig fram i mörker

är lika ogräset i en trädgård
där mästaren söker skapa
en fristad för hungrande själar




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-06 10:19



Bookmark and Share


  Silverstripe
Och liksom ogräs
skall de vattnas
med hett vatten

gräva hjälper föga
ty rötterna är djupa
och tvinnade med det goda
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP