Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens salt ..

Om jag hade satt ditt huvud
i en äggkopp
och knackat på dig
så hade du nog inte sagt något
om jag sen hade skalat
av toppen på ägget
så hade jag förstått varför

Inte ens salt
hade förbättrat saken ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 258 gånger
Publicerad 2004-08-02 21:19



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
kul..bilder dyker upp
2004-08-03

  reback
fast egentligen är det ju hemst tragiskt... men synen den framkallar ä bara *fniss*
2004-08-02

  Rachel Roth
på hur det såg ut...väcker många tankar!
2004-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan