Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...OCH EN DAG ÄR ALLT...




... S.T.I.L.L.H.E.T...

...




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-06 16:18



Bookmark and Share


  thyra
Inte om man inte själv vill det :) Men långfredagen är stilla med sitt budskap, som alltid!
2012-04-06

  Maria T
I dag, en s t i l l a
långfredag
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP