Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lena Krantz text om global uppvärmning inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (1057) Katastrofalt kort




Om Apokalypsen betyder uppenbarelse
så behöver du nog inte vara orolig
för något annat än att riskera att bli...

...upplyst.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-08 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP