Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskrank.


Kärlekskrank.

Brunnar utan kärlek skopan,
Kärleken är ett galet spel upp och ner.

En skönhet som du väcker,
Du säger saker med många betydelser.

Ta i hand, penna, mejsel, pensel, pund,
Då kan du vara säker på att du är i kärlekskrank.




Bunden vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-07 16:06



Bookmark and Share


  Quasimodo
Härligt du förmedlar denna känsla!!
2012-04-15

  Filosofen2
Kärlekskrank lyser upp vägen.

Söt dikt
2012-04-11

    Bodil Sandberg
Härliga rader om kärlek i mångfaldens tecken
2012-04-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
må vi alla det va, alltid
2012-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP