Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SKUGGREGERINGS SKUGGBOXNING

i skuggan av skuggorna

är tomheten tämd

i skuggan av skuggorna

är drömmaren dömd

de kastar en skugga

över nyvaken vår

de svävar som spöken

över stan där jag står

 

 

jag ser nosferatus skepnad

avteckna sig

och gengångaren har

funnit gensvar i mig

i skuggan av skuggorna

finns genljudet kvar

en genklang av ekon

utan bibliska svar

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    8/4 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-08 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP