Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilväder

Skuggsnö
flugan sov i min solstol
lurad vårlängtan

en solparasoll
har glömts kvar bakom hörnet -
isiga vindar




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-08 12:08

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
-lånat av Björn...
2012-09-27

  Björn Nilsson VIP
"Skuggsnö" är ett fint ord!
2012-04-11

  Eva Langrath VIP
Ord som får mig att tänka april april , lämnar avtryck
2012-04-08
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP