Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Kostnader...?

Restidsgarantin, som innebär att passagerare kan få tillbaka hela eller delar av biljettpriset vid förseningar, kostar SJ mångmiljonbelopp varje år.

En kostnad som dessutom har stigit rejält de senaste åren.

Jag har två funderingar:

1) Hur många resenärer/kunder - och därmed, hur mycket intäkter - hade SJ tappat om restidsgarantin INTE funnits?

2) Vad har alla förseningar kostat RESENÄRERNA, i form av missade affärsmöten, missade flygplansavgångar, förlorad arbetstid osv...?




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-09 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund