Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ovetandet av dig

du väcker känslor inom mig som jag inte visste jag kunde känna
du ger mig välmående
du ger mig känslan av ren lycka
du ger mig fjärilar i magen
och du gör mig nyfiken ..
.. på dig & mig ,
tillsammans ........ som en !




Fri vers av Caroliiine
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-09 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroliiine