Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urfödelsen

ur det gamla hålet
föddes det en man
med långt hår och skägg
som plötsligt försvann

han gick in i väggen
som delade upp
allt vad han gjorde
och allt han hade gjort

för vad som skulle komma
han såg en vacker dag
hålet skulle stängas
och han bli kvar till slut




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-10 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson