Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linbana över mitt eget universum


Åker linbana över mitt eget universum

Ser allt ur ett fågelperspektiv.

Barndom. Tonår.
En bit på linan är passerad
och jag har passerat trettio hållplatser.

Det är hisnande
att ständigt uppleva.
Det är skrämmande
att ibland glömma

att vi är ständigt på väg.




Fri vers av Tina-sol
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-10 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol