Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan

skorna av papper
talar om gårdagens behag
sönderläst och bortslångd
när nycklarna blev för tunga
att bära

kylan bränner fast såret som viskar
ser du vem som kommer
ser du vem som går




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 171 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-10 16:28



Bookmark and Share


  menspoeten
Jag rös till när jag läste, träffande och bra!
Texten är nästan sjungande, skulle nog fungera bra som låt!
2012-04-10

  Casbah* VIP
en mycket bra text men jag vill ha en fortsättning.. det finns mer här....
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson