Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker gosse och dess törnen

En gosse vacker som en skör vårdag träder ut,
Han fångar världens ljus att lägga på sin hjässa.
Ett ok att bära till dess kärleken har tagit slut,
på svaga grunder står han stadigt att livet mässa.




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-11 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller