Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kände mig tvungen att skriva den här eftersom jag fick en utskällning per telefon igår som tog ner mig på jorden och fick till resultat att jag visserligen inte tappade lusten att leva men som däremot tog musten ur min humoristiska sida.


Först hör jag någon...





...leverera en sanning om någonting som låter som en nyhet.

Sedan tar jag och kastar den i marken som vore den en flaska av glas så den går i 'tusen bitar'.

Därefter sopar jag upp delarna i en påse och häller ut på ett bord.

Där sitter jag och pusslar ihop den uttalade sanningen i ett alldeles eget mönster, så den inte skall gå att känna igen helt och hållet från orginalet.

När jag går ut tar jag sanningen med mig och berättar om den som i förbigående i olika samtal jag har med vänner och bekanta under resten av dagen, veckan, året.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-07 22:07



Bookmark and Share


  Nanna X
bra jobbat. din sanning är din, liksom distributionsrätten av densamma.
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP