Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lata människor som ligger och solar på stränder är inte alls attraktivt. Folk som spelar boll över ett nät på en sandig strand eller i det gröna i en park, det är en så mycket mera levande syn. Samma skillnad är det att kunna se på när andra jobbar.


Det värsta jag vet är att se ett gäng nakna karlar...





...fara förbi på cykel.

De kunde väl trampa åtminstone?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-12 22:49



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Den här var vitsig - och jag håller nog med.
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP