Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig själv

Jag kan inte byta mitt liv
om jag skulle vilja
kan inte bli
den jag skulle vilja
om jag skulle vilja

Jag har inte bytt
mig själv mot annan
jag har inte byggt
min grund
på någon annan

Jag har bara bytt ridå
och jag vet vad pjäsen
ska handla om
och hur den ska sluta
men inte hur dockorna ska stå

Jag har inte bytt mig själv
ara valt en renare ensamhet
där problemen
inte blivit färre
bara ändrat proportion
Jag har lämnat min tätort
färdats till och förändrats
vid en främmande destination




Fri vers av Theo-Santiago
Läst 140 gånger
Publicerad 2012-04-12 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theo-Santiago
Theo-Santiago