Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du

Du kan vara vem du vill
bara en sak är viktigt
när vi är tillsammans
måste det vara på riktigt

Så där så att det känns i atmosfären
att du är här och det är den enda
som är viktigt för mig i stunden
men oftast känns det som att
det aldrig kommer hända
det där lilla spontana extra
som i slutet kommer va det enda
som sen betyder nåt i grunden

man letar efter hundra svar
varför du skulle se till mig
snart är man redan tillbaks
till ruta ett
att jag kan bara älska mig själv
men på vilket sätt
känns det rätt?
när allt blev revolerögon
och bullerplank

vad hände med tvåsamheten?
jag ser den överallt
medans jag käkar på ensamheten

men just nu tror jag
att jag hittat det så kallade perfekta
när jag en kväll
satt och mådde som vanligt
så slogs en bomb ner som den direkta
känslan
som vissa skulle kalla
eufori eller vägen till en högre makt
den känslan som får mig att
fatta pennan och skriva ner allt i takt

Jag träffa dig en andra gång
Det var vår i Stockholm
och plötsligt hörde jag en juvlig sång
den sjöng inte för kung eller fosterland
det den sjöng var tvunget att ros i land

Den handlade om vassen
där barnakorgen flöt till annat land
den handlade om ögon
som satte mitt hjärta i gudomlig brand




Fri vers av Theo-Santiago
Läst 121 gånger
Publicerad 2012-05-02 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theo-Santiago
Theo-Santiago