Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en Miriamin


Själens tegelsten

Bakom taktfull blick dansar Dantes vett,
där står Bacchus utan pansar i falsett.
Ur sinnlig frid växer skärseld i hans segel
- att mota själen ur dess tegel!




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-13 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller