Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig för evigt

Det kommer alltid, alltid att vara du.
Den som får mig sådär trygg.
Den som ger mig den där känslan i bröstkorgen.

Det kommer alltid, alltid att vara du.
Den som kan såra mig som ingen annan.
Den vars ord och mening betyder mer än någon annans.


Jag vet nu att kärleken är evig, för jag känner det med dig.


Vart jag än är, vem som än står vid min sida,
det kommer det alltid att vara dig mitt hjärta tillhör.


Det kommer alltid, alltid att vara du.
Dig jag älskar så som jag aldrig älskat någon annan.

När vi blir gamla på varsitt håll så ska jag tänka på dig.
Genom allt. För alltid. Jag älskar dig.





Fri vers av Jimma
Läst 323 gånger
Publicerad 2012-04-13 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimma