Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du

Att ligga i sin säng är inget kul.
Det blir bara strul strul......
Du vill upp men ändå ner.
Ingen vet vad som ska hända nu.
Bara du, du.

Av: Funky Music




Fri vers av Sanna Holmström
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-13 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna Holmström
Sanna Holmström