Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan

Vinden viner i de höga trädtopparna.
Om man tittar riktigt noga bland det kala björkarna kan man urskilja en lite gestalt som trycker sig mot den kala trädstammen.

Figurens magra fingtar var spruckna och klammrade sig ängsligt fast runt den smala trädstammen.

Förutom vindens vinande så kunde man höra högljuda snyffningar som hade en flickans klang.
Jag gick närmare.

Om jag kollade noga kunde man urskilja stora salta tårar som långsamt rann ner för hennes sköra kind.




Fri vers av Sanna Holmström
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-15 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna Holmström
Sanna Holmström