Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Catharina H


Penslar om din själ

Livet består av ögonblick. Vissa så starka att formar minnen.
Varje minne avspeglar sig i dig. I ditt undermedvetna målar de sakta om din själ. Kanske till den du en gång var. Kanske till den du ännu en gång ska bli. Kanske till den personen du så desperat vill vara men inte blir.
Men på vilket sätt minnena än väljer att måla om din själ med dess praktfulla penseldrag, kommer du ändå vara du. Öppna dina vanligtvis stängda armar och omfamna minnena. För på vilket sätt de än avspeglar dig har du alltid möjligheten att välja dina dem. Minns de bästa, minns de underbara, minns de lyckliga men minns också de sorgsna. För de är alla de här värdefulla ögonblicken som formar dig till den du idag är och den du förblir. Så ta vara på varenda dag, gör varenda stund till ett minne. Lev som varje dag vore din sista, omfamna minnena du får och var inte rädd för att låta dem forma dig.




Fri vers av Sanna Holmström
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-31 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna Holmström
Sanna Holmström