Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Det är de inte ensamma om

"Ficktjuvar plågar publiken på metalbandet In Flames turné i Sverige", enligt DN.se.

Och det är de inte ensamma om.

Har Du hört In Flames?




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 182 gånger
Publicerad 2012-04-13 21:00



Bookmark and Share


  Ariana Vos
JAG gillar In Flames. De är riktigt bra, enligt mig då.
Vi kanske ska gå in på vad pappa anser om dem.
Det är nog bra att veta att man ska säkra fickorna :)
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund