Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Kall som Dr Bisley' av Gawain, inspirerade till kommentaren. Jag tvekade mellan 'Oblitt öde' och 'Plötsligt händer det' som underrubrik och jag undrar fortfarande över om där funnits något alternativ, den tredje medelvägen.


Kritik på en text (1100) - Plötsligt händer det






Döden kommer
för de flesta
oväntad

kanske om fler av oss
fick möjligheten

att se den i vitögat
mer än en enda gång
den sista gången

så att vi hann förlika oss
med vårt öde.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2014-04-12 14:55



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Kanske en smart app då,
Döden.com/provapå
En service att bygga upp kring
Vars och ens livförsäkring

2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP