Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obegripligt

varför skulle jag vilja veta
vad jag inte orkar bära
på mina tunga axlar
sluttningarna
på väg ner
mot havet

där flyger sjöfåglar
fiskar som simmar
som måsar och trutar

språket är för mig
obegripligt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-14 00:09



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Vackert och lite obegripligt :)
2012-04-14

  Casbah* VIP
den här är mycket bra!
2012-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson