Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fruktansvärd historia II





Där går du bland skuggor
av sekiner.

Tid efter annan
måste du minnas vår kärlek.

Att den sista tiden
handlade allt mer om pengar
än någonting annat.

Ändå vet man att kärlek
inte går att köpa för pengar.

Pengar duger dock till mycket
så i än högre grad även kärlek.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-04 17:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bad.
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP