Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avspeglingar av horisonten......

Den iskalla vinden tar tag i mitt långa blonda hår.
Vi färdas mot horisonten.
När som helst kan vår resa ta slut.
Mina sköra kinder är röda som rosor och mina kristall blå ögon är klara.

Segelbåten guppar i det blå.
Men det är bara jag på.




Fri vers av Sanna Holmström
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-14 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna Holmström
Sanna Holmström