Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annat boende

regnet öser ner
tälta är mödosamt liv
"man ska ha husvagn"




Bunden vers (Haiku) av majola VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-15 19:45



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Gillar!
2013-08-28

    ej medlem längre
Bra!
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP