Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet


Han tycktes vara bara ett barn
ett kvarlämnat barn
klockan i Klara hade klämtat klart
och knastret i sandgången
tog honom tvärt till verkligheten,
emot honom kom en liten man
i strikt skräddad rock
dock med bräckligt knäppe,
i sina stora glas över en bevakande blick
kände han sig smått smickrad av sällskapet
och med godlynt leende
lyfte han sin illa tilltufsade hatt..




Fri vers (Prosapoesi) av majola VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-16 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP