Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flaggan är på topp ! ( kondomen ger hopp )


En singel mans sång

Om du sitter på mig

kan jag sätta på dig
utan att
ångra mig
efteråt
och jovisst kåt och våt
hjälper till
utan att fråga
var det skönt för dig ?

Vi kan ju hjälpas åt
att rulla på
så att det kan bägge
för oss

( ahhhhhhhhhhhhh )




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-01-29 19:58



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Måste den va på?

*fniss*

*rodnar*

Du är kul du!
2006-01-29

  prinscess VIP
du är rolig du....där fick du verkligen till det
fick mig ett bra skratt...
2006-01-29

    Bodil Sandberg
Hehehe...där fick du till det!!!
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan