Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi dansar fram genom staden





Nyfödda själars sprängkraft

När vi ser in varandras ögon

och sannerligen älskar varandra

När vi förstår att våra jag är en enhet

och att GUD är total kärlek

Vi går ut i den djupa skogen

och klär av oss nakna

och dansar under trädkronorna

Jag tar dej bakifrån i träsket

och vi kommer i en själslig

och kroppslig underbar orgasm

och jag är så hård därför att

vi älskar varandra

och är varandras utvalda

Vårt käleksförbund är starkare än solen

och vi ler mot de sovande

vilsna själarna på trottoarerna

Vi dansar fram genom staden

och vi tar inte del av mörkret

i världen, vårt utträde har vunnit

kraft, och vi jublar äntligen

Vi dricker glöd ur drömmarnas källa

och vi är vakna och känner livsglädje

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-16 00:57



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
...åhhh!... vilken underbar Kärlek och Livskraft, Johan... Bravo...!
2012-04-16

    Ken Cassel
Bra Johan!
:))
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP