Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kåthet är vår identifikation





Jag kysser din våta underbara fitta

Min kärlek får dej att jubla

Vi är utvalda för varandra

I ett hungrigt blickmöte

förenas våra själar

Vi var förutbestämda att träffas

och älska varandra för evigt

Jesus är med oss i ömhetens rum

och vi vilar i vår glöd och förtröstan

Vi är inte rädda för att dö

I döden kommer vår kärlek

att fullkomnas

Vår kåthet är vår identifikation

och våra jag är ett.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-16 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP