Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutal sanning

Det blev för mycket snusk
nu skärper jag till mig
( i latex och glidmedel )


vad får man skriva egentligen
och måste man tänka på
alla som läser ?

Rosornas doft
i solsken
din nakna hud
i paradisets förbjudna
gräs

Vackra ord
döljer
brutala sanningar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-01-29 20:13



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
*fniss*

du är störtskön

igen!
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan