Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Behövs det verkligen en utbildningsdag för det?

Rökning är sedan många år förbjuden på skolgårdar.

Även för skolpersonal och andra vuxna. Vilket många tycks strunta i.

När Länsstyrelsen i Stockholm i våras besökte ett antal skolor röktes det på samtliga skolgårdar.

I dagarna anordnar Länsstyrelsen en utbildningsdag för att "inspirera skolpersonal och politiker att skapa rökfria skolgårdar".

Dvs att få dem att förstå att ett rökförbud som gäller både elever och vuxna - gäller både elever och ...vuxna.

Behövs det verkligen en utbildningsdag för det?


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-04-17 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund