Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kvällens metafor


Jesu straffpredikan över fariséerna

Ni blinda ledare, som silar mygg men sväljer kameler.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-17 21:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fortsätter farise'erna genom tiderna.
2012-04-21

  Gunnar Ideström
Fortfarande stundtals applicerbar
2012-04-20

  peter schenling VIP
klockren, först blandade jag ihop fariséerna med filisteerna (de andra)
2012-04-18

    ej medlem längre
tänkvärt...
2012-04-18

    ej medlem längre
Sånna människor är riktigt jobbiga! håller mig borta från sånna.
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP