Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sviken, men stark


När du går

När du går
till henne
kommer jag att
springa


till mig själv




Fri vers av MobergsOrd
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-18 08:02



Bookmark and Share


  karenina VIP
bra. kom ihåg, du har alltid dig själv, och du är viktigast av allt. alltid
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

MobergsOrd
MobergsOrd