Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Priset för kött och blod

evigheten är en skruv
som hittar sitt eget hål

men den tittar in
under tak
för att kunna andas ibland

och det finns ingenting
vi kan göra
för att glömma
vad vi vill förstå




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-19 11:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra. Slutstrofen är suverän.
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson