Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Församlingarnas gemensamma -och största problem!

Ledarna vänder dövörat mot Anden och hörörat

mot köttet; människotankarna, utan

att pröva dem mot Guds Ord


och resultatet ser vi.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-20 09:21



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Mycket sant !!!!
2012-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld