Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Exakt vad menar man?

"Kristdemokraterna vill även i år försöka knipa en del av den politiska uppmärksamheten på arbetarrörelsens traditionsfyllda dag den 1 maj", enligt DN.se.

Åsyftandes ett möte i Uppsala, med tåg genom sta'n och tal av Marcus Birro m fl.

Vilket parti med självaktning vill inte knipa en del av den politiska uppmärksamheten?

Om man har ett budskap man tror på, och menar allvar med?

"Nu är det avgörande att ge sitt stöd för familjens självbestämmande - när till och med Alliansregeringens företrädare sviktar." Låter bra.

Men exakt vad menar man med "familj"?


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 138 gånger
Publicerad 2012-04-20 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund