Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och så vi vandrar i den femte vibrerade rumsliga dimensionen.


Öppning av stjärnporten huvudentré.

År 2012 händer att öppnas dörren till dem viktiga stora stjärnor till Nordpolen portal som kommer att lämna andliga lärare, här på jorden, i tiotals, hundratals eller tusentals år, som avslutade uppdrag och även kommer andra andliga lärare, som kvarstår här för länge, eftersom det är bestämt i 26 000 år för att förbereda mänskligheten i dess utveckling, Och så vi vandrar i den femte vibrerade rumsliga dimensionen.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-20 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP